"Ana'ya Saygı Evi" Mudurnu Halkının Gözdesi Oldu

Türkiye'de ilk kez Alemdar İnşaat tarafından yaşama geçirilen "Ana'ya Saygı Evi" 2'inci yılını tamamladı. İlk günden beri ilçe halkı tarafından büyük bir takdirle karşılanan "Ana'ya Saygı Evi" Alemdar İnşaat firmasının sosyal sorumluluk projelerinin en güzel örneklerinden birini teşkil ediyor...

Mudurnu'da Alemdar İnşaat tarafından yaşama geçirilen "Ana'ya Saygı Evi" ilçe halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. 5 Şubat 2016 tarihinde açılışı yapılan"Ana'ya Saygı Evi" sayesinde ilçe pazarının kurulduğu perşembe günü alışveriş için dışarı çıkan yüzlerce ev hanımı özellikle soğuk kış günlerinde konforlu bir şekilde ısınıyor, bir bardak sıcak çay eşliğinde sohbet edebiliyor, bebeklerinin bakımını yaparak, ibadetlerini gerçekleştirebilme şansını buluyor.

Abdullah Alemdar; "Bu proje benim çocukluğumun hayaliydi"

Projenin mimarı olan Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar konu ile ilgili olarak haber sitemize bir açıklama yaparak; " Sosyal sorumluluğunun bilincinde olan bir firmanın yapması gerekenleri yapıyoruz.Bu proje bildiğim kadarı ile Türkiye'de bir ilktir.Belediyeler ya da farklı kurumlar bunları yapmış olabilirler ama özel sektör bazında ilk kez bir firma böyle bir projenin altına imza attı. Bu proje benim çocukluğumun hayaliydi. 40 yıldır böyle bir girişimin hayalini kuruyordum. 40 yıllık hayalimi Mudurnu'da gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Annelerimizin pazar yerinde gidebileceği, çocuk emzirebileceği, çeşitli ihtiyaçlarını giderebileceği ve abdest alabileceği bir ortamı bu projemizle oluşturmaya çalıştık.Buradaki ikramların tamamını biz Alemdar inşaat firması olarak üstlendik.Her perşembe günü bizim bir elemanımız bu yerimizi açarak hizmet veriyor. Bu hizmetimize biz hayatta olduğumuz sürece devam edeceğiz. İnsanların en faydalısı insanlara en çok faydası olandır.Bizim şiarımız budur.Bunu da tüm insanlığın bilmesini istiyorum" dedi.