Alemdar İnşaat'tan kira öder gibi ev sahibi olma imkanı!

“En düşük gelirliden en yüksek gelirliye kadar herkes bu kampanyadan konut sahibi olabilir”


Biz burada açıkçası kârlılığı çok fazla ön plana çıkartmadık. Buradaki amacımız sektörün bir çıkış yakalamasına yöneliktir. Bu çıkışı yakalamak adına bu kampanyayı başlattık. Bu kampanyayı çok ince eleyip sıkı dokuduk. Kendi açımızdan da fiyatlandırmamızı yaptık. Maliyetlerimizi de hesapladık. Dolayısıyla bu imkânlara sahip olan en düşük gelirliden en yüksek gelirliye kadar herkes bu kampanyadan konut sahibi olabilir. Normal şartlarda 60 ayı geçmiyorduk ama bu kampanya da içinde bulunduğumuz durumları göz önüne aldığımız için topraktan devam eden projelerimizde 120 aya kadar uzattık“Yaklaşık 40 bin lira kadar bir avantaj sağlamış oluyoruz”


Bu kampanya’daki avantajımız şudur; Şu andaki güncel banka konut kredisi faiz oranlarının ortalamasını aldığımızda minimum 36 ayda % 33, 120 ayda da % 48’e kadar çekilecek kredi üzerinden bankaya ya da bize yapacağı ödeme arasında fark doğuyor. Çok basit bir şekilde hesaplama yapacak olursak 120 ayda 130 bin liralık bir krediden bize ödeyeceği rakam 42 bin lira… Bankaya ödeyeceği rakam 80 bin lira civarında oluyor. Yaklaşık 40 bin lira kadar bir avantaj sağlamış oluyoruz.


“Bu model ile gerçekten konut ihtiyacı olan vatandaşlarımızın ev sahibi olacağını düşünüyorum”


Bitmiş projelere gelince… 100 bin lira peşinatla kampanyaya giriliyor. Süre 72 aya kadar uzuyor. Burada da kazanç oranı Normal güncel banka faiz oranına göre % 28 ile % 37 arasında değişiyor. Daha önce bahsettiğim Ekspertiz ücreti, Banka tahsis ücreti, konut paket sigortası, Kredi hayat sigortası ve İpotek ücretleri bunlarda da olmuyor. Tüm bu unsurları üzerine kattığımızda nereden bakarsanız çok ciddi bir avantaj sağlamış oluyoruz.Alemdar İnşaat “Sabit taksit Sabit fiyat” garantisiyle başlattığı yeni kampanyasıyla İnşaat sektöründe yeni bir çığır açıyor. Hem Bitmiş Projelerde hem de Temelden Projelerde önemli alım kolaylıkları sağlayan Alemdar İnşaat, konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızı bankasız ve kefilsiz ev sahibi yapıyor. Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar yeni kampanyaları sayesinde vatandaşların neredeyse kira öder gibi ev sahibi olacağını vurgulayarak; “Biz burada açıkçası kârlılığı çok fazla ön plana çıkartmadık. Buradaki amacımız sektörün bir çıkış yakalamasına yöneliktir. Bu çıkışı yakalamak adına bu kampanyayı başlattık” şeklinde konuştu.