Alemdar İnşaat gibisi yok!

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın yeni sezonda forma sponsoru, Alemdar İnşaat oldu.

Bolu Belediyespor ile Alemdar İnşaat arasındaki sponsorluk anlaşması, BOBES Spor Kompleksinde düzenlenen bir törenle imzalandı. Törene, Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Kulüp Başkanı Engin Alemdar ve kulüp yetkilileri katıldı.

BAŞKAN ENGİN ALEMDAR; “ALEMDAR İNŞAAT YÖNETİMİNE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ”

Bolu Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Alemdar, Belediyespor’un Bolu’da tüm amatör branşlarda faaliyet gösterdiğini, Türkiye’de Bolu’nun adını duyurduğunu ve bundan mutluluk yaşadıklarını belirterek, “İlimizde İnşaat devi Alemdar İnşaat ile 1 senelik bir ana sponsorluk anlaşması yapacağız. İnşallah bu sponsorluğu ileriki yıllarda daha da geliştireceğiz. Alemdar İnşaat Yönetimine Kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ABDULLAH ALEMDAR; “ALEMDAR İNŞAAT OLARAK TOPLUMLARIN KADINLARIN ELİNDE YÜKSELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Alemdar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar ise iki kurumun ortak hayallerini gerçekleştirecek bu anlaşmadan büyük bir heyecan duyduklarını söyledi. Alemdar, "Önümüzdeki senede de var olabilmek için sürdürülebilirlik bizim için çok önemli. Biz iki kurum olarak sağlıklı beslenen ve daha fazla sporla aktif yaşayan bir Bolu hayal ediyoruz. Bolu Belediyespor çok değerli çalışmalar yapıyor. Bizler de buna destek olma amacındayız. Bu bir yolculuk. İlk olarak Bolunun Sultanları ile başladık. Alemdar İnşaat olarak toplumların kadınların elinde yükseldiğini düşünüyoruz. İnşallah bu yolculuğu önümüzdeki dönemde daha da geliştirerek devam etmek arzusundayız. Onların çalışmalarına destek vermek, çözüm ortağı olmak arzusundayız. Bizlere bu heyecan verici yolculukta onlara eşlik etme onurunu veren Bolu Belediyespor Yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.